Servicii Mententanta

Servicii Mententanta

Intretinerea in mod optim, respectand programul de mentenanta al fiecarui tip de autovehicul este un lucru foarte important in viata masinii dumneavoastra. Va punem la dispozitie servicii de mentenanta, intretinere, service rapid si revizii tehnice pentru automobilul dumneavoastra.

  • Mentenanta preventiva a vehiculului dumneavoastra: administrarea tuturor activitatilor de mentenanta si revizie prevazute de catre producator (schimbarea uleiurilor, controale, intretinere periodica etc.)
  • Reparatiile mecanice si electrice: inclusiv inlocuirea pieselor uzate, asigurarea lubrifiantilor, lichidului de frana, lichidului pentru sistemul de racire si piesele de schimb
  • Retrofit: efectuam toate serviciile de electrica si mecanica necesare pentru realizarea de retrofituri pentru automobilele dumneavoastre (schimbarea de volan, tableta dedicata, leduri albe pentru ceasurile de bord etc.)

Pentru toate serviciile prestate de firma noastra oferim factura si garantie. Avem preturi mici pentru toate piesele folosite la revizia automobilului dumneavoastra.